:)

Hejsansvejsan eller något ..;p
Har precis ätit frukost , och innan dess var jag ute och sprang , så fint väder och allt liksom:)
Snart ska jag städa mitt rum , och senare ska jag nog sola ute, och kanske gymma senare  , vi får se om jag hinner !
Och sen ska jag planera lite andra saker , skriver mera senare.. take care  / n

sommar ,

Tjohejsan , nu är jag tillbax igen ;)
Har luggit ute och solat , damn vilket bra pigment jag har  , seriöst , finns ingen som har bättre än mig ;D Jag blir alltid asbrun direkt liksom *skryter* , men att skryta lite ibland är bara bra som min kompis A sa idag:)
Men men , *funderar på vad jag ska skriva om* - hm.. kom på några saker , men skriver lite senare :) nu ska jag ut i solen igen <3 , / n

sol , regn , sol ;)

Hejsan , !  Oh herre hjärtanes vad längesen det var jag skrev , oj oj .. nu får jag ta o skärpa mig , men tro mig har haft så fullt upp va , som alltid! ;)

Idag har jag gjort lite olika saker , först på morgonen drog jag iväg till gymmet där jag gymma och sola solarium , förbränna min negerbrända bränna typ.

Sedan kom jag hem , och senare lagade jag middag till hela familjen ;D , jag älskar verkligen att laga mat . inget jag skulle kunna kanske arbeta med , nej nej , men att laga till familj och bekanta o vänner älskar jag ! ;)

Min goda och kunniga matlagning har jag lärt mig av min mamma , jag LOVAR det finns ingen bättre än henne på att laga mat , hon gör så god mat va ! ÄLSKAR DIG MAMMA <3

Ne , men nu ska jag lägga mig ute o sola om vädret tillåter dvs:)


/ n


RSS 2.0